Sparks Tools

Ker smo spoznali, da so športni pripomočki v prosti prodaji sicer cenovno ugodni, toda ne nudijo kvalitete, ki bi jo športniki potrebovali za kvaliteten trening, smo sami oblikovali in izdelali nekatere produkte za vadbo doma za katere vam zagotavljamo, da bodo zdržali najbolj zagnane športnike in zahtevne prvine treninga in to brez tega, da bi se ob tem majale ali razpadle.

Sparks Tools Prenosna bradlja

Naš cilj je bil izdelati tako kvalitetno prenosno bradljo, da jo boste lahko uporabljali celo življenje.

Na izbiro imate dve različni varianti.

Pri varianti 1.0 si lahko posamezne dele bradlje postavite tako kot sami želite, saj sta oba kraka ločena eden od drugega.

Pri varianti 2.0 pa je bradlja fiksno pritrjena na podnožje tako, da ustreza standardni širini 55 centimetrov. Njeno masivno podnožje vam zagotavlja izjemno stabilnost pri treningu.

Glavne značilnosti
VARIANTA 1.0
- širina nastavljiva po želji
- dolžina 75 cm
- višina 125 cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)
- oba kraka bradlje sta ločena

VARIANTA 2.0
- širina 55 cm (skupaj s podnožjem 100)
- dolžina 60 cm (skupaj s podnožjem 100)
- višina 130cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)
- bradlja je fiksno pritrjena na podnožje
- standardna širina bradlje
- izjemno stabilno podnožje

Cena
180 EUR
242 EUR (cinkana konstrukcija)
 
 

Sparks Tools Ročke za sklece

Ročke za sklece so prav tako narejene v naši delavnici na Begunjah na Gorenjskem in ne na Kitajskem kot izdelki drugih proizvajalcev. Ker verjamemo v kvaliteto naših izdelkov tudi za ročke za sklece velja naša standardna 5 letna garancija.

Na izbiro imate tri različne variante.

Glavne značilnosti
- MALE
- širina 18 cm
- dolžina 40 cm
- višina 15 cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)

- VELIKE
- širina 30 cm
- dolžina 55 cm
- višina 40 cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)

- DOLGE NIZKE
- širina 18 cm
- dolžina 60 cm
- višina 10 cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)

Cena
Male: 30 EUR
Velike: 50 EUR
Dolge nizke : 40 EUR
5 LET
GARANCIJE
BREZPLAČNA
DOSTAVA
BREZPLAČNA
MONTAŽA

Ker smo v kvaliteto naših produktov povsem prepričani vam nudimo 5 letno garancijo na brezhibnost konstrukcije. Ta garancija obsega brezplačna popravila, ki bi bila potrebna na podlagi napak pri izdelavi konstrukcije ter napak ki bi ob normalni uporabi na njej nastale v roku petih let po nakupu ( garancija ne obsega poškodb, ki ob uporabi nastanejo le na barvi konstrukcije).

V primeru, da se ob nakupu odločite za cinkanje konstrukcije, vam prav tako garantiramo za dobo 5 let, da v tem času ne bo prišlo do rjavenja osnovne konstrukcije.

Montaža ne obsega pritrditve konstrukcije z betoniranjem. V primeru, da bi želeli kompletno montažo, ki bi obsegala tudi ureditev podlage in fiksacijo konstrukcije z betoniranjem stebrov, vam z veseljem pripravimo ponudbo tudi za tovrstna dela

Ste samo en trening stran od izvrstnega počutja.

Kletke po meri

Vse telovadne postaje in kletke izdelamo po naročilu za vsakega kupca posebej. Zato vam rade volje naredimo točno takšno kletko kot bi si jo želeli. Če bi želeli po svoje kombinirati posamezne elemente kletk, ki jih imamo v ponudbi Če bi želeli da vam naredimo kletko le po vaših načrtih ali skicah nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam pripravimo ponudbo.