Stingray

Serija Stingray je absolutna novost na tržišču. Prvi smo, ki vam tako izjemno telovadno kletko postavimo zunaj pod milim nebom in zagotovimo, da kletka s časom ne bo začela rjaveti. Njena posebnost je, da lahko z njo izvajate tudi vaje z utežmi.

Stingray 1.0

Serija Stingray je absolutna novost na tržišču. Prvi smo, ki vam tako izjemno telovadno kletko postavimo zunaj pod milim nebom in zagotovimo, da kletka s časom ne bo začela rjaveti (v primeru, da se odločite za pocinkano varianto je garancija proti rjavenju 5 let). Postavite pa si jo lahko seveda tudi v svojem domu. Njena posebnost je, da lahko z njo izvajate tudi vaje z utežmi. Le te si z nastavljivimi oporami nastavite po višini kakor vam najbolje ustreza. STINGRAY 1.0 je popolna trening postaja s katero lahko na izjemno majhnem prostoru izvajate na stotine različnih vaj za moč, vzdržljivost in spretnost. Izjemno robustni stebri profila 8x8 cm tudi pri seriji STINGRAY zagotavljajo enkratno stabilnost kletke.

Glavne značilnosti
- širina 300 cm
- dolžina 180 cm
- višina 340 cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)
- nastavljiva držala za palico za uteži
- nosilec za boks vrečo ali TRX trakove
- kratka bradlja
- široki letvenik
- drog za dvigovanje
- nastavek za dvigovanje z različnimi oprijemi
- nastavek za trening z vrvjo
- nastavek za vrtenje palice
- okrogla plošča za metanje medicinke
- robustni stebri širine 8x8 cm

Opozorilo: Boks vreča, palice za uteži, koluti, telovadni krogi ter vrv niso všteti v ceno. Telovadna kletka mora za varno uporabo biti pritrjena v tla.
Cena
2350 EUR
2550 EUR (cinkana konstrukcija)
 
Barvne kombinacije - klikni za ogled celotne kletke v željeni barvi
Barvne kombinacije - klikni za ogled celotne kletke v željeni barvi
 

Stingray 2.0

Stingray 2.0 omogoča poleg vaj z utežmi tudi odličen trening za noge, kar vam omogoča po višini nastavljiva platforma, na kateri lahko izvajate izpadne korake, poskoke in številne druge vaje. Poleg tega smo dodali še »rogove«, ki vam omogočajo da pri dvigovanju trupa izberete tak oprijem, ki vam najbolj ustreza oziroma takšnega, ki vam omogoča kar najbolj učinkovit trening posameznih mišic hrbta.

Glavne značilnosti
- širina 300 cm
- dolžina 150 cm
- višina 270 cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)
- platforma (nastavljiva po višini)
- rogovi
- držala za palico za uteži
- nosilec za boks vrečo ali trx trakove
- kratka bradlja
- široki letvenik
- drog za dvigovanje
- nastavek za trening z vrvjo
- nastavek za vrtenje palice
- robustni stebri širine 8x8 cm

Opozorilo: Boks vreča, palice za uteži, koluti ter vrv niso všteti v ceno. Telovadna kletka mora za varno uporabo biti pritrjena v tla.
Cena
2580 EUR
2800 EUR (cinkana konstrukcija)
5 LET
GARANCIJE
BREZPLAČNA
DOSTAVA
BREZPLAČNA
MONTAŽA

Ker smo v kvaliteto naših produktov povsem prepričani vam nudimo 5 letno garancijo na brezhibnost konstrukcije. Ta garancija obsega brezplačna popravila, ki bi bila potrebna na podlagi napak pri izdelavi konstrukcije ter napak ki bi ob normalni uporabi na njej nastale v roku petih let po nakupu ( garancija ne obsega poškodb, ki ob uporabi nastanejo le na barvi konstrukcije).

V primeru, da se ob nakupu odločite za cinkanje konstrukcije, vam prav tako garantiramo za dobo 5 let, da v tem času ne bo prišlo do rjavenja osnovne konstrukcije.

Montaža ne obsega pritrditve konstrukcije z betoniranjem. V primeru, da bi želeli kompletno montažo, ki bi obsegala tudi ureditev podlage in fiksacijo konstrukcije z betoniranjem stebrov, vam z veseljem pripravimo ponudbo tudi za tovrstna dela

Pravi trening se začne šele takrat, ko nočete odnehati.

Kletke po meri

Vse telovadne postaje in kletke izdelamo po naročilu za vsakega kupca posebej. Zato vam rade volje naredimo točno takšno kletko kot bi si jo želeli. Če bi želeli po svoje kombinirati posamezne elemente kletk, ki jih imamo v ponudbi Če bi želeli da vam naredimo kletko le po vaših načrtih ali skicah nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam pripravimo ponudbo.