T-Rex

Je naša najbolj izpopolnjena kletka. Tako glede stabilnosti konstrukcije, kot glede možnosti uporabe je T-REX zares enkratna telovadna postaja, ki izpolnjuje vse želje po kvalitetnem treningu. Omogoča na stotine različnih vaj in ker je večje velikosti kot ostale kletke omogoča tudi, da na njej trenira več oseb hkrati.

T-Rex

T-REX je telovadna postaja superlative namenjena najbolj zahtevnim uporabnikom. Njena kletka za palice za uteži omogoča številne nastavitve in je zato enakovredna tistim v dobro opremljenih fitnes centrih. Telovadni krogi, »rogovi«, bradlja in ostali elementi vam omogočajo, da lahko v trening vključite na stotine elementov treninga z lastno telesno težo. Boks vreča pa vam zagotavlja, da vadbo nadgradite tudi z izvrstnim treningom vzdržljivosti. Njena velikost in trdnost konstrukcije omogočata, da na njej lahko trenira tudi do 7 oseb hkrati.

Glavne značilnosti
- širina 410 cm
- dolžina 460 cm
- višina 340 cm (po dogovoru je možno mere prilagoditi vašim željam)
- velika kletka za dvigovanje uteži
- platforma (nastavljiva po višini)
- rogovi
- nastavek za dvigovanje z različnimi prijemi
- držala za palico za uteži nastavljiva po višini
- telovadni krogi
- nosilec za boks vrečo ali trx trakove
- velika bradlja
- široki letvenik
- drogova za dvigovanje dveh različnih višin
- nastavek za trening z vrvjo
- nastavek za vrtenje palice
- robustni stebri širine 8x8 cm

Opozorilo: Boks vreča, palice za uteži, koluti ter vrv niso všteti v ceno. Telovadna kletka mora za varno uporabo biti pritrjena v tla.
Cena
5850 EUR
6650 EUR (cinkana konstrukcija)
 
Barvne kombinacije - klikni za ogled celotne kletke v željeni barvi
5 LET
GARANCIJE
BREZPLAČNA
DOSTAVA
BREZPLAČNA
MONTAŽA

Ker smo v kvaliteto naših produktov povsem prepričani vam nudimo 5 letno garancijo na brezhibnost konstrukcije. Ta garancija obsega brezplačna popravila, ki bi bila potrebna na podlagi napak pri izdelavi konstrukcije ter napak ki bi ob normalni uporabi na njej nastale v roku petih let po nakupu ( garancija ne obsega poškodb, ki ob uporabi nastanejo le na barvi konstrukcije).

V primeru, da se ob nakupu odločite za cinkanje konstrukcije, vam prav tako garantiramo za dobo 5 let, da v tem času ne bo prišlo do rjavenja osnovne konstrukcije.

Montaža ne obsega pritrditve konstrukcije z betoniranjem. V primeru, da bi želeli kompletno montažo, ki bi obsegala tudi ureditev podlage in fiksacijo konstrukcije z betoniranjem stebrov, vam z veseljem pripravimo ponudbo tudi za tovrstna dela

Pravi trening se začne šele takrat, ko nočete odnehati.

Kletke po meri

Vse telovadne postaje in kletke izdelamo po naročilu za vsakega kupca posebej. Zato vam rade volje naredimo točno takšno kletko kot bi si jo želeli. Če bi želeli po svoje kombinirati posamezne elemente kletk, ki jih imamo v ponudbi Če bi želeli da vam naredimo kletko le po vaših načrtih ali skicah nas prosim kontaktirajte in z veseljem vam pripravimo ponudbo.